Intussen is de zomer alweer over de helft heen, we hebben kunnen genieten van prachtige lange zomeravonden en heerlijk zomerse temperaturen. Onze vakanties lopen al weer bijna aan ten einde en er staat een nieuw yogaseizoen op t programma.

Een yogaseizoen in mijn nieuwe locatie op de Hollandse Hout. Ik verheug me erg op het lesgeven in deze prachtige fijne omgeving.

Er zijn dit jaar wat kleine veranderingen in het aanbod van de yogalessen gekomen.

Op de maandagavond is er een  startersgroep voor mensen die graag Dru yoga willen gaan proberen en deze groep is eigenlijk min of meer een vaste groep aan t worden..

De 2 e lesgroep op de maandagavond een hele fijne groep is een groep die al een tijd dezelfde samenstelling heeft, de meer gevorderden.

Op de woensdagavond is er in de 1 e groep ook een mogelijkheid om in te stromen…

Sinds het najaar is de woensdagavondgroep , de vaste meditatiegroep geworden. De cursisten genieten van het mediteren en de diverse technieken om in een meditatieve staat te kunnen komen. Deze groep is voor mensen die al enige ervaring in Dru yoga hebben. In deze groep zijn enkele plekken vrij gekomen.

Voel je welkom om het komende seizoen weer deel te nemen aan de Dru yogalessen van Infinity4life of stap over de drempel en start met een proeflespakket…

Lieve groet Inge

Met Dru yoga de nazomer en het najaar in..