Dit zijn enkele ervaringen van mijn cursisten over de Dru Yoga lessen in Lelystad uit de verschillende groepen van de afgelopen jaren.

De lessen van Inge voelen als thuiskomen, rust in de les, in de bewegingen, in het contact met anderen en met jezelf. Dru yoga is een fijne manier om je lijf te ontspannen en kan ik een ieder aanraden. Na iedere les ga ik zeer ontspannen naar huis.

Wilma

Lieve yoga-buddy’s, Ik heb erg van de strand-sessie genoten. Voor herhaling vatbaar lijkt mij!! Zolang de voorraad aan zomerse avonden strekt uiteraard.....

Marcel

Ik sluit mij bij Marcel aan, zoveel mogelijk buiten genieten van de heerlijke yogales

In de lessen van Inge ervaar ik naast rust en concentratie ook plezier en fijn contact met elkaar. Inge heeft veel aandacht voor ieders behoeften en bouwt de lessen goed op. Aan het einde van de les is er altijd een weldadige ontspanningsoefening. Ik kom elke keer heel voldaan thuis!

Marijke

Dru Yoga is een fantastische manier om weer thuis te komen in je lijf. Inge geeft op een hele fijne en leuke manier les. Soms serieus, soms met plezier. Maar vooral met aandacht voor de mensen. Het lijkt wel of je altijd krijgt waar je op dat moment behoefte aan hebt. Echt aan te raden.

Natasha

Iedere les is weer anders van opbouw en door de rustige manier van lesgeven en de uitleg zijn de oefeningen heel intens.

Tineke

Ook een ervaring delen?

Wil je ook jouw ervaring opsturen? Dit stel ik zeer op prijs. Dit kan via Facebook of via het contactformulier.