Bij Infinity4life worden Dru yogalessen gegeven. Dru yoga is een heerlijke zachte vorm van yoga waarbij wordt gewerkt met vloeiende bewegingen, de zogenaamde EBR’s (Energy Block Releases), de bekende yogahoudingen en natuurlijk een ontspanning aan het einde. Het doel is om vanuit beweging in je stilte te komen en hiermee wordt dan ook een verschil gemaakt ten opzichte van andere vormen van yoga. Om de overgang te kunnen maken van de dagelijkse praktijk waarin we vaak zeer actief en in beweging zijn naar de stilte in jezelf beginnen we juist met bewegen, deze bewegingen gaan steeds langzamer om eindelijk te eindigen in de stilte en de ontspanning.

We beginnen altijd met een luchtige activatie op muziek waarin alle spieren worden opgewarmd voordat er begonnen wordt met één van de EBR’s (Energy Block Releases) en yogahoudingen (Asana’s ). Dru Yoga is geschikt voor iedereen.

Waar staat ‘Dru’ voor in Dru Yoga?

Het Dru punt staat voor het stilte en rustpunt vinden in jezelf.  Hierdoor kan je niet alleen weer helemaal tot jezelf komen maar kan je ook ervaren dat je weer nieuwe energie krijgt. Het geeft  je kracht en hierdoor ben  je beter bestand tegen alle uitdagingen die het leven nu eenmaal van je vraagt. De Dru yoga is bedacht door Mansukh Patel, die een combinatie heeft gemaakt met zeer oude yogavormen uit India. Hij heeft deze vorm vanuit Engeland over de hele wereld verspreid en zo is er ook een Dru centrum in Nederland, waar naast docentopleidingen ook  allerlei cursussen en workshops gegeven worden.

Voor meer informatie zie www.druyoga.nl.

Mijn ervaring met Dru Yoga

Uit eigen ervaring kan ik alleen maar zeggen dat Dru voor mij persoonlijk veel heeft gebracht. Nog iedere keer verbaas ik me weer over de geweldige werking van Dru Yoga op lichamelijke, emotioneel en mentaal niveau. Het geeft niet alleen energie maar kan ook enorm helend en steunend zijn in geval van emotionele uitdagingen van het leven. Door mijn eigen ervaring met Dru Yoga , ik heb jarenlang les gehad van een Dru docent en docente, heb ik besloten om dit te gaan delen met anderen. Ik ben in 2009 de opleiding voor Dru yoga docent gaan doen. Na een uitstapje naar Hatha yoga waar ik van deze docente vooral heb geleerd hoe belangrijk rust een aandacht tijdens een les is,  ben ik in 2011 ben ik gestart met het geven van lessen.

Dru Yoga introductie video

Onderstaand een korte introductie video over Dru Yoga. Lijkt het je wat, maar wil je eerst meer weten? Kom dan gerust een proefles doen.