Nu ook weer op maandagavond les!

Dru Yoga en Meditatie groepslessen

In mijn les zal je geen grote groepen mensen aantreffen, wel een kleine setting met veel aandacht voor de juiste manier van de bewegen, je houding en veel nadruk op het bewust ervaren van je lichaam en je gedachten. Er is plezier, er is stilte, er is aandacht voor je ademhaling, van alles wat maar vooral uiteindelijk ook heerlijk ontspannen!!

Iedere les is anders en dat is ook wat ik vaak hoor van mijn cursisten, ik vind het iedere keer weer een uitdaging om aansluiting te vinden bij wat er op dat moment leeft in de groep. Met het doel dat iedereen weer ontspannen naar huis kan gaan.

De lessen worden in een rustige sfeer in een kleine groep gegeven, er kunnen maximaal 8 cursisten per les deelnemen en een les duurt 75 minuten. Op dit moment zijn er 3 lesgroepen. Na afloop drinken we met elkaar nog een kopje thee en gaat iedereen heerlijk ontspannen naar huis. Bekijk hier mijn lesruimte en hier de actuele tarieven.

Op de Maandagavond

Vanaf 11 september start er weer een groep ook op de maandagavond.

  • 2 e lesgroep 20;30-21:45 uur

Op de Woensdagavond

  • 1e lesgroep 19.00 uur - 20.15 uur
  • 2e lesgroep 20.30 uur - 21.45 uur

Vraag een proefpakket aan!

Individuele Dru Yoga les in Lelystad

Het is ook mogelijk om individuele les te krijgen. Mocht je nu specifieke klachten hebben dan kan ik samen met jou die bewegingsreeksen of houdingen doen die voor jou van steun kunnen zijn. Zo is er bijvoorbeeld een Dru yoga programma dat speciaal is gericht op rugklachten. We kunnen samen een plan maken wat je zelf kan doen ter verbetering van je klachten. Geef je nu op voor een individuele les.